Dessies inlägg om Kissie! fjortiz vs polski

Folk står inte upp för sig själva..



Det finns en brud som var kompis med en utav mina killkompisar förut (Dem var sjukt tajta b4..) Men sen började han & hon bråka för att hon inte vet hur man behandlar sina vänner, det var liksom som att hon spottade på dem och inte uppskattade hans vänskap. Så han lämnade henne och började umgås med vänner som han faktiskt kan lita på. Dock blev hon skit sur för att hon blev avundsjuk...! Och började därför skriva en massa skit om honom och hans vänner i sin blogg..

Då skulle han ge payback och avslöjade då hennes "hemligheter" som hon skämms över.. Dock visste jag redan om sakerna innan, för att alla vet tex att hennes mamma är polsk? (Som en utav sakerna hon ljög om..) Tycker att det är synd att folk skämms över sina baksprung, och att folk inte kan stå upp för sig själva.. Det är riktigt pinsamt faktiskt!

 Svar yes. Hennes mamma är polsk, och bryter på svenska. Hennes mamma bor i Fagersjö och är polsk. Det kan man se på *****'s näsa.. = Så polsk.

 
Det är sant att hennes pengar inte räckte till, för hon tjänar dock 20,000 i månaden (INTE 50,000 SOM HON SÄGER..) Och hade därefter inte råd att betala 49,000 kr till bröst-operationen den månaden därför sköt hon upp den en månad. Fast det förstår jag också att man kanske inte alltid langar fram 49,000 sådär rakt av..? Men att ljuga om det är så j*vla pinsamt.. Men som sagt, vissa måste ljuga för att känna sig bättre!

(Sanningen är att hon inte gillar sig själv egentligen, och sitter hemma om dagarna för att hon kastat bort alla sina vänner.. Ska man tycka synd om polacken? Haha...)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0