Fy på dig

Gaybloggen har nu länkat ut den bästa skvallerbloggen enligt honom. Måste bara dela med mig min åsikt om detta. Va i heeelvete? Har du ens besökt blogbitches.blogg.se? Nehe, nej jag tänkte väl det då skulle det vara det som stod på din sida.



Skärpning Amir biaaaatch!

Kommentarer
Postat av: frida lövling

Hej Alexandra! Älskar verkligen din blogg, och du är verkligen supersnygg! Men jag tänkte, kan inte du och tex Amir göra en svensk “the simple life”? Hade varit så roligt och tror ni hade fått hur många tittare som helst!



Kram, ditt största fan!

/ Frida



"Kissies" Svar;

Tack..! Kul att rödhåriga läser min blogg också Sen har jag och Amir funderat på det faktiskt! Haha, visst skulle det vara roligt att se mig gå runt i mina super-high-heels gå runt i en bondgård och se Amir försöka suga av en ko..? Men vi får se, först har jag ju mitt lilla projekt med 5an.. Spännande va?!



Kissies svar på tal : http://www.kissies.se/?p=7442



Visst är det jag själv på bilden & jag heter Frida, men jag blev en aning chockad när min vän Lina smsade mig och frågade om jag blivit kissies största fan, vilket jag inte är någonstans i min kropp;p hon säger även att hon "inte kan råför" om någon skickar in sånt i någon annans namn osv, men jag läste sedan att en viss hemlig reporter? hade skickat något till henne där det även stod det här om "simple life" och den verkare inte så glad över att hon fejkat till allting, & ja jag är väll en aning sur för man är ju inte stolt över att visas som "kissies största fan" jag skäms mera! Och att hitta på frågor till sina svar på tal är väll en aning b.



www.fridalovling.blogg.se

2010-07-09 @ 23:16:23
URL: http://fridalovling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0